Judith in de media, zaterdag 7 juni stond een uitgebreid interview met mij in het NRC. Over hoe ik dat nu doe, die balans tussen werk en privé, hoe ik dat regel met geld en wat ik doe binnen m’n bedrijf. Ontzettend leuk om te doen, vertellen over je leven, ook wel spannend moet ik zeggen. Ik zag de tekst voor de eerste keer terug en ik moet zeggen dat ik in eerste instantie best schrok. Heb ik dat geschreven?!? Als je het zegt is het blijkbaar toch anders dan dat je het letterlijk op papier ziet. Een nachtje slapen hielp en ook het besef dat dit gewoon het verhaal is. Niet mooier gemaakt, gewoon zoals ik het beleef.

Ook het maken van de foto was erg leuk. Een echte fotograaf over de vloer, bedenken waar we gaan zitten, wat we doen en uiteindelijk was het in een kwartier gepiept. Hieronder het artikel in een pdf. Mocht je nu ook in deze rubriek van het NRC willen staan, laat het dan even weten, dan breng ik je in contact met de journaliste.

 

Judith Hompe - La Vie Virtueel in het NRC

Judith Hompe – La Vie Virtueel in het NRC

NRC 8 juni 2014 blad 2 NRC 8 juni 2014 klokken