Haal meer verkopen uit je e-mailmarketing en voorspel je omzet

Speciaal programma voor mkb-ondernemers en zzp-ers met een missie die met minder moeite meer willen verkopen door hun e-mailstrategie te maken en steeds aan te scherpen.

Jij wil graag meer impact op de wereld hebben met jouw missie en het frustreert je enorm dat je geen klap verkoopt via je e-mails. Jij doet flink je best op je e-mails maar de aanvragen komen maar niet binnen en je vraagt je af hoe dat kan. Ergens heb je gehoord dat een openingspercentage van 20% erg laag is en je vraagt je af wat moet ik dan doen om het hoger te krijgen.

Er zijn meer ondernemers zoals jij die hiermee worstelen, het ondernemerslandschap is veranderd. Wat er jaren geleden prima ging heeft nu bijna geen effect meer. Je verdwijnt gewoon in de mailbox van je ontvanger. Zomaar een mail sturen en daar succes mee boeken is verleden tijd.

Hoe mooi zou het zijn:

 • als de kassa gaat rinkelen als je een nieuwsbrief hebt gestuurd
 • als je openingspercentages omhoog gaan en je nieuwsbrief dus door meer mensen gelezen wordt
 • als je respons krijgt als je iets verstuurt
 • dat mensen als vanzelf naar jou toekomen omdat je gezien wordt als expert
 • dat je je inkomen beter kunt voorspellen en zelfs sturen

Veel ondernemers vergeten om van te voren na de denken over wat ze willen bereiken met hun e-mailmarketing en om daarvoor een plan te maken. Ze hebben nog niet geleerd wat daar allemaal voor nodig is. Het consistent en consequent sturen van nieuwsbrieven vergt enige oefening en aandacht, die tijd ontbreekt vaak.

Wat is er nodig om jouw e-mailmarketing goed te laten lopen:

 • kennis over e-mailmarketing
 • inzicht in wie jouw klant is en waar je die klant kunt vinden
 • weten hoe je een strategie maakt en volgt
 • weten wat wel en niet werkt voor jou

In het aanpak traject gaan we samen aan de slag met jouw e-mailmarketing. We brengen de basis van je bedrijf in kaart, wie is je klant, wat is je product en waar kunnen ze dat kopen. Mocht je dat al helemaal in kaart hebben dan is er meer tijd voor andere zaken. Jij en wat je nodig hebt is altijd de basis.

Wat krijg je?

 • Een strategie die bij jou past en die jou verkopen op gaat leveren
 • Feedback op jouw nieuwsbrieven zodat ze echt iets gaan doen
 • Handige sheets om je statistieken in bij te houden
 • Advies hoe je nog beter op je nieuwsbrieven kunt sturen
 • Een plan van aanpak zodat jij consequent, consistent en met plezier jouw e-mailmarketing laat lopen als een zonnetje.

Wil jij ook:

 • Meer verkopen maken via je nieuwsbrieven zodat je een hogere omzet haalt
 • Meer interactie met je lezers zodat ze je gaan zien als expert en jij echt hun vragen kunt beantwoorden
 • Hogere openingspercentages zodat meer mensen jouw belangrijke werk lezen
 • Een heldere strategie zodat je minder hoeft na te denken

Schrijf je dan nu in!

De zomer is de perfecte periode voor het volgen van een online training.

Als blijkt dat deze training dan zowel waardevol als prettig gegeven is, is dat natuurlijk een plus! Van Judith waardevolle tips ontvangen voor de nieuwsbrieven en mailfunnels; ze denkt echt mee met je bedrijf en je ideale klant en besteedt aandacht aan zowel goede, pakkende tekst als lay out. Judith is een aangenaam persoon om mee te werken, met verstand van zaken! De training wordt goed voorbereid en er is ook nazorg. Het mooie is dat je bij het schrijven van een volgende nieuwsbrief de stem van Judith in je achterhoofd hebt en op die manier nog net wat verbeteringen kunt doorvoeren! Soms is het goed om even wat input te krijgen van een expert, wij zijn in ieder geval blij dat we dat hebben gedaan.

Sandra Bouckaert en Patricia van Dienst, Sandra Bouckaert Deep Democracy Mediation en Coaching

Beste Judith,

Wij hebben kennis gemaakt bij een gratis Webinar dat jij aanbood over Mailchimp.
Dat webinar was zo duidelijk en fijn om te volgen dat ik daarna besloot om bij jou een online training te volgen.
Een beter keuze had ik niet kunnen maken.
Je geeft duidelijke uitleg, bent kundig en efficiënt, geduldig en vriendelijk.
Waar ik eerder tegen op zag om te doen in Mailchimp is nu geen probleem meer.
Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden te ontdekken, mij zie je zeker terug.

Dankjewel!

Aimee Bindels, In den Schroer

In dit individuele 3 maanden programma krijg je:

 • een online startsessie van 2 uur. We zetten samen de punten op de i over jouw klant, je product en je weggever. Ik spijker je kennis bij over e-mailmarketing en hoe je dat voor jou kunt laten werken en bepalen waar jij je op richt de komende tijd.
 • elke 2 weken een coachcall, in totaal 5. Jij maakt een plan van aanpak dat je aan me opstuurt en waar je gerichte feedback op krijgt. Je stuurt je nieuwsbrieven uit zodat we materiaal hebben om mee te werken. Ik coach je zodat je de beste resultaten haalt.
 • een online kennisbank met diverse modules. Over onder andere je ideale klant, je aanbod en hoe je dat verkoopt, je weggever, social media, je planning, wat je in je nieuwsbrief zet en het vergroten van je lijst.
 • mogelijkheid tot vragen stellen via de e-mail. Tussen de coachgesprekken door heb je wellicht vragen, die kun je aan me stellen via de e-mail.
 • ik kijk mee met al je nieuwsbrieven. Deze drie maanden kijk ik als je dat wenst met al je nieuwsbrieven mee en stel verbeteringen voor. Het initiatief hiervoor ligt bij jou.

Dit programma wordt gegeven door Judith Hompe (1973)

Sinds 2009 ben ik ondernemer. Ik werk als coach, trainer en VA. Voor mij begint je marketing bij je e-mail. Je bouwt daar als het ware de rest omheen. Ik werk al jaren met e-mailmarketingsystemen, waarvan ruim 8 jaar met MailChimp. Ik ben de beheerder van de Facebookgroep Durf te vragen over MailChimp (ruim 2.900 leden) en heb online en tijdens cursussen al honderden klanten geholpen met het opzetten en vereenvoudigen van hun e-mailmarketing account. Naast Mailchimp werk ik onder andere met Enormail, Autorespond, Mailerlite, SendinBlue, MailBlue, Active Campaign.

Ik geniet ervan als mensen e-mailmarketing snappen en begrijpen hoe ze zelf hun weg kunnen vinden. Ze hebben daarin altijd mij als vraagbaak.

“Mensen geven aan graag naar mij te komen omdat ik veel geduld heb en lastige dingen op een eenvoudige manier kan uitleggen

Individueel programma

 • € 997,- excl BTW
 • 3 Maanden begeleiding

ps. meld je nu aan zodat je eindelijk echt producten gaat verkopen met je nieuwsbrief en je interactie verhoogd. Jij wilt toch ook dat mensen jou als de expert zien?