Het is zover, is de titel van de eerste nieuwsbrief van La Vie Virtueel op de dag van de lancering van de nieuwe naam 1 juli 2013. Wil je die zelf ontvangen de volgende keer? Schrijf je dan hier rechts in ===>

Het is eindelijk zover!

Het kiezen van de nieuwe naam was het gemakkelijkst. De fase erna, het kiezen van het logo en vervolgens maken van de website liet wat langer op zich wachten.

Met trots laat ik je weten dat ik met ingang van 1 juli verder zal gaan onder de naam La Vie Virtueel. Een naam die me beter past, die ruimte biedt om te groeien en met een supermooie nieuwe huisstijl. Bianca van BoldGraphicDesign heeft deze voor mij gemaakt. Sonja Schaap van Reflectit heeft alles eromheen geregeld, me geholpen door zaken op een rij te zetten, ideeën aangedragen en de contacten met Bianca gelegd. Beide dames dank je wel!

Neem snel een kijkje op m’n site zou ik zeggen en mocht je meer willen weten ergens over dan hoor ik je graag.