Zoals je misschien wel weet heb ik een online academie. Die academie is gebouwd met Wishlist Products. Daarin staan een aantal cursussen en trainingen waarmee ik mijn cursisten van informatie voorzie en ze dingen leer. Het is gekoppeld met mijn andere websites zodat het automatisch verloopt. Mijn klant koopt een product, betaald dat en komt dan meteen uit op de plek waar alle informatie staat. Ideaal.

Soms hebben ze meteen toegang, zoals bijvoorbeeld bij de online video training Mailchimp, soms na een bepaalde periode of in delen. Vaak ook gecombineerd met e-mail zodat ze de lessen die erin staan ook echt gaan maken.

Het 3 maanden durende aanpak traject is zo’n in delen beschikbare training.

De support op wishlist is normaal gesproken een jaarlijks bedrag, op dit moment kun je tijdelijk gebruik maken van een lifetime deal. Mocht dat voor jou interessant zijn laat het me dan gerust weten. Ik heb ook nog 1 licentie voor de plug-in wishlist te koop.

WishListProductsCustomerCenter