charlotte_cover_2

Zaterdag 5 april was ik bij de boekpresentatie van “Charlotte en de Magische Droomsokken” Louisa Perreyn is de schrijfster van dit boek dat ik van harte aanbeveel! De presentatie was een feestje, mooie mensen, mooi lied dat het boek vergezelt en heerlijk weer.

 

Het boek heb ik dezelfde avond al uitgelezen. Ontzettend veel herkenning en erkenning vond ik terug. Het boek liet me lachen en huilen. Wat is Charlotte een fijn mens om over te lezen en wat is Opa een enorme lieverd. Het boek brengt op een prettige manier allerlei zaken voor me samen. Het inspireert en spreekt aan. Ik als gevoeligerd heb er veel aan. Ik kan me zo voorstellen dat ik regelmatig stukjes ga lezen om weer een energieboost te krijgen.

Louisa gaat de methode ook trainen in de komende periode. meer informatie daarover vind je op de haar website www.louisaperreyn.com.

Mijn dochter leest er ook graag in. Mocht je nog een boek zoeken dat je ondersteunt in je levenspad dan zou ik dit boek kopen!