Maak je plannen visueel in een workshop Visionboard

Herken je dit?

Je bent de hele dag druk, met ondernemen of met je kinderen en ergens in je achterhoofd zit een stemmetje dat graag een middag de telefoon uit wil. Even je hoofd leeg en creatief aan de slag. Je gevoel en intuïtie de ruimte geven. Voelen over je plan voor je in de actie schiet van maken, er gelddoelen aan koppelen en alles in een schema zetten.

Dat verlangen naar je gevoel is groot maar bij wie voelt dat goed en veilig en kun je met een gerust hart je visionboard maken. Mooie plaatjes bij elkaar zoeken die je aanspreken. Zodat je weet waar je naartoe wilt en alle andere dingen vanzelf volgen.

 

Dat kan bij mij!

Ik ben Judith Hompe geboren in 1973, moeder van een prachtige dochter van 10 en gelukkig met mn lief. Naast het regelen van allerlei technische dingen als nieuwsbrieven en websites houd ik ook erg van creatief bezig zijn. Het maken van een visionboard doe ik regelmatig en het helpt me mijn plannen in beeld te houden. Vaak blijkt na verloop van tijd ook dat ze zijn uitgekomen.

 

 

Op 26 oktober van 13.00-16.00 te IJsselstein is er alle ruimte voor jou. Met een lekker kopje thee of koffie gaan we in een groepje aan de slag.

Je hebt een leuke ontspannen middag gehad en gaat met een fijn gevoel je weekend in. Je neemt natuurlijk ook jouw persoonlijke visionboard mee.

Jouw investering is € 47,- incl BTW als je als particulier deze workshop volgt. Exclusief BTW als je dit zakelijk gaat doen.

Workshop Visionboard