Webinar: Verbeter je openingspercentages in 5 stappen

Donderdag 7 juli om 10.00 uur

  • Je stuurt al een tijd nieuwsbrieven en verwondert je over je openingspercentages. Je hebt geen idee hoe hoog of laag normaal is en je wilt weten hoe het zit
  • Er wordt ook zo nu en dan geklikt en heel soms krijg je een bericht, een reactie of een verkoop. Je wilt weten hoe je dat kunt verbeteren.

In dit interactieve webinar bekijken we samen hoe het zit met jouw percentages. Wat kun je zelf doen om die te verhogen.

Schrijf je snel in voor dit gratis webinar zodat jij ook hogere openingspercentages krijgt!

Dit webinar wordt je aangeboden door Judith Hompe

De afgelopen jaren heb ik veel ondernemers geholpen met hun e-mailmarketing. Van het inrichten van hun account in bijvoorbeeld Mailchimp, Mailpoet, Enormail, Autorespond en ActiveCampaign tot het maken van een strategie en alles daartussenin. Sinds 2009 ben ik ondernemer, ik heb al bij veel ondernemers mee kunnen kijken in hun bedrijf en weet inmiddels wat werkt en wat niet.

Ik heb een bedrijfsmatige kijk op zaken, weet het nodige van communicatie, social media en marketing en pas dat toe in mijn werk. Door mijn ervaring, diversiteit aan klanten en mijn vermogen verbanden te kunnen leggen, kan ik klanten adviseren over de te nemen koers. Ik blijf bij op m’n vakgebied en heb een breed netwerk. Ik voel goed aan wat nodig is en kan helpen keuzes te maken.