Samen

Je nieuwsbrief op poten

In deze training maken we samen je strategie en je e-mailmarketing plan

  • Je ontdekt wat er nodig is voor die strategie
  • Hoe je meer abonnees krijgt
  • Welke elementen je zeker in je plan wilt laten terugkomen
  • Hoe je een prettige verbinding met ze aangaat.

Judith: “Ik geniet ervan als klanten e-mailmarketing snappen en begrijpen hoe ze zelf hun weg kunnen vinden. Ze hebben mij altijd als vraagbaak achter de hand.”

Judith Hompe is ondernemer sinds 2009 en werkt met en voor klanten aan hun (e-mail)marketing. Dit doet ze door te coachen, trainen, adviseren en hands on te helpen waar dat nodig is. Je nieuwsbrief is altijd onderdeel van je totale marketing, dat kun je niet los van elkaar zien. Als je zorgt dat je marketing goed op elkaar is afgestemd versterkt het elkaar.

Wat fijn dat er mensen zijn met de kennis en vaardigheden zoals Judith. Die je ontzettend veel werk uit handen kunnen nemen. Judith heeft op zeer korte termijn mijn hele Sinterklaasactie ingericht met behulp van automatische mailopvolging via Mailchimp (en wat er aan de achterkant allemaal nog meer bij kwam kijken). Heel fijn dat ze bovendien ook nog met je meedenkt, en daarbij ook tips geeft om ‘op de kleintjes’ te letten. Wat ik helemaal bijzonder vind, is dat ze je letterlijk laat zien wat ze heeft gedaan. Dat maakt het heel transparant.

Ans

Judith heeft me in korte tijd twee keer snel en goed uit de brand geholpen toen ik hulp nodig had om mijn automation op de rit te krijgen en soepel te laten verlopen. Dat ze het programma (SendinBlue) nog niet kende, was geen enkele belemmering, zo bleek. Ik ben graag van het ‘zelluf’ doen en Judith heeft me na het inregelen dan ook aan de hand meegenomen middels een video hoe, wat en waar ik zelf kan puzzelen. Heel fijn! Volgende keer dat ik hulp nodig heb op gebied van Judiths expertise, zal ik haar zeker weer contacten.

Saskia

Hoe ziet het er uit?

  • 1 gezamenlijke meeting (60 min)
  • 1 1-op-1 meeting (60 min)
  • Extra uitleg in de vorm van video, tekst of een werkblad bij elke stap
  • Vragen stellen via een bestaande Facebookgroep

€ 147,- excl. BTW

Koop nu