In januari 2021 had ik ze af en stonden ze erin. De video’s van mijn Mailchimp training voor de Online Tool Academy. Ik had er flink op zitten zwoegen want hoe krijg ik mijn kennis nu goed geborgd in video’s. Hoe zorg ik dat ze alles weten en houd ik het ook een beetje leuk. Het resultaat is daar te vinden

In deze academy kun je (korte) online trainingen vinden voor tools die je als ondernemer nodig kunt hebben. Denk aan e-mailmarketing

 • Mailchimp
 • Autorespond
 • Active Campaign-Mailblue

Over je website

 • Learndash
 • Wishlist
 • Woocommerce

Tools om je producten op te plaatsen

 • Youtube
 • Soundcloud

Allerhande andere tools

 • Moneybird
 • Slack
 • Zapier
 • Lastpass

En een flink aantal andere trainingen waarmee je in no-time je kennis over die tool binnenhaalt, kunt implementeren en aan de gang bent. Eeen enorme time-saver dus.

Leer werken met alle tools die jou als ondernemer vooruit helpen. Slimme ondernemers gebruiken de Online Tool Academy om de juiste tools te leren kennen die jou helpen je business te laten groeien. Het resultaat? Met meer gemak meer klanten en tijd over!

TRAININGS PLATFORM

Wél de expertise, stap voor stap uitleg, in het Nederlands. Niet de hoge kosten.

Voor een eenmalige aanschaf richt je heel je bedrijf in met de meest gebruikte tools door ondernemers.

Je krijgt je marketing, boekhouding, social media en time management nu wél op orde.

Ps. de link naar de Online Tool Academy is een affiliatie link. Schaf je via deze link de tools aan dan krijg ik daarvan een deel uitbetaald. Wel zo helder dat te noemen toch?