Een overzicht van mijn klanten en oud klanten, zeker niet volledig, mocht je meer willen weten dan hoor ik je graag, je kunt ook testimonials vinden op LinkedIn en op Facebook!

Arjen Luijendijk van Arjen Luijendijk Coach & Adviseur

Een virtueel assistent? Dat is niets voor mij heb ik lange tijd gedacht. Ik vind kwaliteit heel belangrijk en ben eerlijk gezegd een pietje precies. Iemand anders laten meewerken aan mijn website of mailings, no way! Als ondernemer heb ik het zo jaren volgehouden. Totdat ik mijn website professioneler wilde maken en merkte dat het mij vreselijk veel tijd kostte om alle programma’s en technieken onder de knie te krijgen. Het was een verademing toen ik merkte dat Judith met haar ervaring in een paar uur een klus klaarde waar ik dagen over zou hebben gedaan. Binnenkort start ik met het geven van webinars. Door haar support durf ik ook deze stap makkelijk aan!

Ans Rozendal van Studio Sprankel

Wat fijn dat er mensen zijn met de kennis en vaardigheden zoals Judith. Die je ontzettend veel werk uit handen kunnen nemen. Judith heeft op zeer korte termijn mijn hele Sinterklaasactie ingericht met behulp van automatische mailopvolging via Mailchimp (en wat er aan de achterkant allemaal nog meer bij kwam kijken). Heel fijn dat ze bovendien ook nog met je meedenkt, en daarbij ook tips geeft om ‘op de kleintjes’ te letten. Wat ik helemaal bijzonder vind, is dat ze je letterlijk laat zien wat ze heeft gedaan. Dat maakt het heel transparant.

Hubrien Meijaard van Meijaard Financieel Advies 2.0:

In januari heb ik de knoop doorgehakt en gestart met Judith als “VA”….en geen seconde spijt van gehad! Ze neemt me gewoon heel veel werk uit handen en denkt actief mee, zodat ik me steeds meer kan focussen op mijn core-business.

Femke Hogema van Financien voor ZZP-ers:

Ik ben super blij met Judith als VA. Judith doet meer dan mij werk uit handen nemen, Judith is een VA met marketingtalenten. Ze denkt actief mee waardoor ik een groter bereik, meer zichtbaarheid en meer klanten krijg. Fijn!

Petra Iuliano van Iuliano Intelligent marketing: 

Ik was amper begonnen met het opzetten van trainingen in marketing en sales en ik ging al aan de slag met Judith. Eigenlijk kon ik haar nog niet betalen en ik begon met een paar uur. Ik ben hier nu heel erg blij om. Het gaat om staan voor je ondernemerschap en dat je de beslissing maakt en beseft dat een sterk bedrijf bouwen niet in je eentje kan. Judith is invoelend en tegelijkertijd zegt ze waar het op staat als het nodig is. Ze neemt mij flink wat werk uit handen. Ik raad haar van harte aan!

Lidewij Diederik van Energy High

Judith heeft mij in een kleine crisis direct en onmiddellijk weer op de rit geholpen met mijn nieuwe site. Vriendelijk, geduldig en met een goed luisterend oor. Ik zal zeker in de toekomst meer werk aan haar gaan uitbesteden. Heel hartelijk dank, Judith. Je hebt me fantastisch geholpen.

Annick Schmeddes van Sustainable Talent:

Judith is een coach die mij goed geholpen heeft met het ontwikkelen van mijn diensten. Ik ben zelf inhoudelijk sterk maar ik worstelde met het ontwikkelen van trainingsmateriaal, waarin je je klant stapje voor stapje meeneemt naar het kennisniveau dat je ambieert. Judith heeft essentieel bijgedragen aan het ontwikkelen van mijn trainingsmateriaal en heeft mij ontzorgd. Ik ga mijn volgend materiaal zeker nogmaals met haar ontwikkelen

Esther van de Ven, Autisme in Beeld

Ik ben zelfstandig ondernemer geworden omdat ik graag de dingen op mijn manier doe en me bezig wil houden met de inhoud van mijn vak. Toch ontkom ook ik niet aan allerlei tijdverslindende activiteiten die ik liever niet zelf doe. Het is een enorme bevrijding om dat door Judith te laten doen. Judith denkt niet alleen mee, ze is pro-actief en ontzorgt ook. Daardoor kan ik me weer bezig focussen op mijn eigen vak.

Jessica de Kok van Kaat Mossel Groep:
“Tot voor kort deed ik alles zelf. Maar mijn bedrijf groeide en ‘zelf doen’ werd met de dag moeilijker. Een assistente vond ik een vorm van té belangrijk doen. Judith sprak mij aan met de vraag wat ik allemaal door mijn assistentes liet doen en toen ik haar uitlegde dat ik alles zelf regelde stelde zij een proefperiode voor. Het kostte me nog enige moeite om die periode in te laten gaan maar uiteindelijk trok ik mezelf over de drempel.

Zonder spijt! Judith is professioneel, doortastend en heeft zich binnen Kaat Mossel Groep onmisbaar gemaakt. Zij neemt mij werk uit handen waardoor ik meer tijd over hou om daadwerkelijk te ondernemen. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

Judith van Beers van Judith’s Favorites:

I have hired Judith to do all sorts of Admin for my business. Her advise and support is always spot on and saves me plenty of time and energy! I like this woman!