In juli ben ik 12,5 jaar ondernemer!

Speciaal voor jou heb ik een pakket samengesteld zodat jij je marketing- en salesfunnel kunt maken en net als ik met plezier ondernemer bent.

Jij wilt graag meer verkopen maken aan de abonnees op je maillijst. Je wilt interactie met jouw lezers en jouw kennis met ze delen. Het lukt je op de een of andere manier op dit moment niet.

Het maken van een logisch op elkaar volgende serie waarmee je jouw ideale publiek verwelkomt in je bedrijf kan je helpen.

Het zorgt ervoor dat je

 • steeds nieuwe abonnees werft waaraan je jouw expertise kunt laten zien en je product(en) kunt verkopen
 • de mogelijkheid hebt je expertstatus te vergroten
 • aan de wereld kunt laten zien wat je doet en voor wie

Er zijn meer ondernemers zoals jij die hiermee worstelen, het ondernemerslandschap is veranderd. Wat er jaren geleden prima ging heeft nu bijna geen effect meer. het is dus zaak goed onderzoek te doen naar jouw ideale klant en met welke problemen ze worstelen. Jouw product of dienst is daar een logisch antwoord op.

Hoe mooi zou het zijn:

 • als de kassa gaat rinkelen als je je marketing- en salesfunnel in orde hebt
 • als je respons krijgt als je iets verstuurt
 • dat mensen als vanzelf naar jou toekomen omdat je gezien wordt als expert
 • dat je je inkomen beter kunt voorspellen en zelfs sturen

Veel ondernemers vergeten om van te voren na de denken over wat ze willen bereiken en om daarvoor een plan te maken. Ze hebben nog niet geleerd wat daar allemaal voor nodig is. Het maken van een funnel vergt aandacht en die tijd ontbreekt vaak.

Wat is er nodig om jouw marketing- en salesfunnel goed te laten lopen:

 • inzicht in wie jouw klant is en waar je die klant kunt vinden
 • heldere en duidelijke stappen om te volgen
 • weten wat wel en niet werkt voor jou
 • weten wat je wanneer aan je ideale klant aanbied

Mijn jubileum aanbod gaat jou hiermee helpen. Met de planner ‘Van lead naar klant in 9 stappen’ aan de hand zorgen we dat jouw funnel straks staat als een huis. We doorlopen samen die stappen, je kunt je vragen hierover stellen in de Masterclass en erna in de Facebookgroep. Jij zorgt dat je tijd vrij maakt en ik deel mijn kennis met jou.

Van lead naar klant in 9 stappen. Een duidelijk stappenplan waarbij je eerst terug gaat naar de basis: wie is ook weer je ideale klant, wat is je doelstelling. Het kan zomaar dat die in de loop der tijd gewijzigd zijn! Dan je funnel, en wat stuur je eigenlijk naar je potentiële klanten? Informatie en aanbod, waar is de balans? En hoe goed zijn je berichten zonder een call to action? Als je alles uitgewerkt hebt ga je automatiseren, testen en aanpassen.

Dit stappenplan is echt een volledig document waarbij je niet alleen een funnel maakt maar je onderneming eens goed onder de loep neemt voordat je start. Werken áán en ín je onderneming in een.

Helder geschreven met duidelijke opdrachten. Absolute aanrader.

Yvette Luikinga, Eetcafe Luik Vathorst

Wat krijg je:

 • De planner ‘van lead naar klant in 9 stappen’
 • Masterclass van 2 uur op woensdag 14 juli van 10.00 – 12.00 uur
 • De opname van de Masterclass
 • Persoonlijke feedback op je funnel
 • Facebookgroep om je vragen te stellen

Dit programma wordt gegeven door Judith Hompe (1973)

Sinds 2009 ben ik ondernemer, 12,5 jaar alweer. Ik werk als coach en trainer in e-mailmarketing. Voor mij begint je marketing bij je e-mail. Je vouwt daar als het ware de rest omheen. Ik werk al jaren met e-mailmarketingsystemen, waarvan ruim 8 jaar met MailChimp. Ik ben de beheerder van de Facebookgroep Durf te vragen over MailChimp (ruim 2.900 leden) en heb online en tijdens cursussen al honderden klanten geholpen met het opzetten en vereenvoudigen van hun e-mailmarketing account. Naast Mailchimp werk ik onder andere met Enormail, Autorespond, Mailerlite, SendinBlue, MailBlue, Active Campaign.

Ik geniet ervan als mensen e-mailmarketing snappen en begrijpen hoe ze zelf hun weg kunnen vinden. Ze hebben daarin altijd mij als vraagbaak.

“Mensen geven aan graag naar mij te komen omdat ik veel geduld heb en lastige dingen op een eenvoudige manier kan uitleggen

Nu voor slechts

€ 97,-

Ja, ik doe mee!

Bedragen zijn exclusief BTW.

De masterclass vindt online plaats. Jouw locatie bepaalt waar je de training volgt.